Τίποτα δεν συγκρίνεται με το αγαπημένο φαγητό όλων μας, το παραδοσιακό σουβλάκι με γύρο. Μπορεί να νομίζεις ότι το καλύτερο σουβλάκι δε θα το φτιάξεις εσύ αλλά θα το παραγγείλεις, όμως η αλήθεια είναι ότι μπορείς να το αναδημιουργήσεις στην κουζίνα σου και να μην ζηλέψεις τίποτα από το έτοιμο σουβλάκι που θα βρεις έξω. Συστατικά που θα χρειαστείς: 1 κιλό κοτόπουλο, αρνί ή μοσχάρι χωρίς κόκαλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια 1/4 φλιτζανιού γιαούρτι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 λεμόνι, χυμό 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη Αλάτι και πιπέρι Πίτες Τζατζίκι Ντομάτες και κρεμμύδια Εκτέλεση: Μαρίναρε το κρέας: Σε ένα μπολ, βάλε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, το χυμό λεμονιού, την αποξηραμένη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Αυτό το μείγμα θα είναι η μαρινάδα. Τοποθέτησε τα κομμάτια κρέατος στη μαρινάδα, φροντίζοντας να είναι καλά καλυμμένα. Σκέπασε το μπολ και βάλτο στο ψυγείο για τουλάχιστον 1-2 ώρες ή όλη τη νύχτα για την καλύτερη […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.